Tilgang til de evakuerte boligene onsdag

Det blir mulighet for tilgang til de evakuerte boligene for å hente ut eiendeler i dag, onsdag, mellom klokken 15.00 og 18.00.

Les mer «Tilgang til de evakuerte boligene onsdag»

Statens hytter påska 2017

Sysselmannen låner ut fylgjande hytter til fastbuande på Svalbard i påska 2017 i perioden 12. - 17. april:

Les mer «Statens hytter påska 2017»

Tilgang til de evakuerte boligene tirsdag

Det blir mulighet for tilgang til de evakuerte boligene for å hente ut eiendeler i dag, tirsdag, mellom klokken 15.00 og 18.00.

Les mer «Tilgang til de evakuerte boligene tirsdag»

Drivstoffdepot

Lagring av drivstoff i felt krever tillatelse fra Sysselmannen. Trykk her for mer informasjon og elektronisk søknadsskjema.

Les mer «Drivstoffdepot»

Tilgang til de evakuerte boligene mandag

Det blir mulighet for tilgang til de evakuerte boligene for å hente ut eiendeler i dag, mandag, mellom klokken 14.00 og 18.00.

Les mer «Tilgang til de evakuerte boligene mandag»

Nye fangstfolk på Austfjordnes

Linda Marie Monsen Vassdal og Pål Remen fra Longyearbyen blir nye fangstfolk på Austfjordnes. De avløser Bård Blæsterdalen og Gard Christophersen i månedsskiftet mai/juni.

Les mer «Nye fangstfolk på Austfjordnes»

Ny tilgang til de evakuerte boligene

Det blir mulighet for tilgang til de evakuerte boligene for å hente ut eiendeler i dag, torsdag, fredag, lørdag og søndag mellom klokken 15.00 og 18.00, dersom værsituasjonen ikke endrer seg. Det blir gjort løpende vurdering for tilgang til boligene de kommende dagene. Tidspunkt vil bli kunngjort.

Les mer «Ny tilgang til de evakuerte boligene»

Savner du noe av dette?

Gjenstandene på bildet er gjenglemt i Svalbardhallen. Hvis noen kjenner igjen noe av dette, kan eieren hente det i ekspedisjonen på Sysselmannskontoret.

Trener med lavinehunder i Todalen

Trening med lavinehunder pågår nå ved foten av Gruve 6-fjellet i Todalen. Treningen er tilleggsutdanning av politihunder som til vanlig holder til på fastlandet. Treningen fortsetter i Todalen i morgen.

 

Veien er åpnet

Veien og skiløypa mellom det gamle museet og Huset er nå åpnet igjen. - Beslutningen et tatt i samråd med skredeksperter i NVE, sier sysselmannsoverbetjent Ole Jakob Malmo.