Tilgang til de evakuerte boligene onsdag

Det blir mulighet for tilgang til de evakuerte boligene for å hente ut eiendeler i dag, onsdag 8. mars, mellom klokken 15.00 og 18.00. Det blir gjort løpende vurdering for tilgang til boligene de kommende dagene. Tidspunkt vil bli kunngjort.

Les mer «Tilgang til de evakuerte boligene onsdag»

Informasjonsmøte om lavinehund

Sysselmannen inviterer fastboende som er interessert i å trene opp en lavinehund på Svalbard til informasjonsmøte på Polarsyssel søndag 12. mars kl. 15.00.

Det vil bli orientering om hvordan man trener opp en hund til lavinehund, samt mulighet til å stille spørsmål til erfarne instruktører fra fastlandet om emnet.

 

Les mer «Informasjonsmøte om lavinehund»

Polarsyssel er tilbake

På Soldagen og Kvinnedagen kom "Polarsyssel" tilbake til Longyearbyen. Sysselmannens tjenestefartøy la til ved Bykaia klokken 08.00 i dag morges. Etter planen varer årets seilingssesong fram til begynnelsen av desember.

Klare for feltoppsyn

Monica Votvik og Christian Svarstad utgjør Sysselmannens vinterfeltlag. De er nå på plass og klare for å møte dem som ferdes i svalbardnaturen.

Les mer «Klare for feltoppsyn»

Tilgang til de evakuerte boligene mandag

Det blir mulighet for tilgang til de evakuerte boligene for å hente ut eiendeler i dag, mandag 6. mars, mellom klokken 15.00 og 20.00. Det blir gjort løpende vurdering for  tilgang til boligene de kommende dagene. Tidspunkt vil bli kunngjort.

Les mer «Tilgang til de evakuerte boligene mandag»

Tilgang til evakuerte boliger

Beboere som har behov for særskilte tidsrom for å hente ut eiendeler fra de evakuerte boligene, kan ta kontakt med sysselmannsoverbetjent Ole Jakob Malmo på telefon 905 52 032/79024304. Politiet vil ikke være til stede mens det er åpning for å hente eiendeler.

Les mer «Tilgang til evakuerte boliger»

Opne dagar på Fredheim

Sysselmannen held fangststasjonen Fredheim open for publikum laurdag 11. og sundag 12. mars og laurdag 18. og sundag 19. mars, alle dagane frå klokka 11.00 til 17.00. Laurdag 11. mars klokka 13 held sokneprest Leif Magne Helgesen andakt.

Les mer «Opne dagar på Fredheim»

Meld fra om snøskred

Sysselmannen ber skuterkjørere og andre som ferdes i terrenget om å melde ifra hvis de uløser eller observerer snøskred.

Les mer «Meld fra om snøskred»

Tilgang til boligene fredag, lørdag og søndag

Det blir mulighet for tilgang til de evakuerte boligene for å hente ut eiendeler fredag 3. mars mellom klokken 15.00 og 19.00 og lørdag 4. mars og søndag 5. mars mellom klokken 11.00 og 17.00, dersom skredsituasjonen ikke endrer seg.

Politiet vil ikke være til stede mens det er åpning for å hente eiendeler. Det vil også bli muligheter for å hente eiendeler senere . Tidspunkt for dette blir offentliggjort.

Les mer «Tilgang til boligene fredag, lørdag og søndag»

Tilgang til boligene tirsdag, onsdag og torsdag

Det blir mulighet for tilgang til de evakuerte boligene for å hente ut eiendeler i dag - tirsdag 28. februar mellom klokken 16.00 og 19.00  - og onsdag 1. mars og torsdag 2. mars mellom klokken 15.00 og 19.00, dersom skredsituasjonen ikke endrer seg

Politiet vil ikke være til stede mens det er åpning for å hente eiendeler. Det vil også bli muligheter for å hente eiendeler senere . Tidspunkt for dette blir offentliggjort.

 

 

Les mer «Tilgang til boligene tirsdag, onsdag og torsdag»